Antena 3 CNN Actualitate A mancat fasole cu carnati la conserva ani la randul, iar medicii i-au dat o veste cumplita! Ce a patit un barbat din Buzau?

A mancat fasole cu carnati la conserva ani la randul, iar medicii i-au dat o veste cumplita! Ce a patit un barbat din Buzau?

A mancat fasole cu carnati la conserva ani la randul, iar medicii i-au dat o veste cumplita! Ce a patit un barbat din Buzau?
23 Mar 2017   •   17:19

De multe ori, din lipsa de timp sau comoditate, suntem nevoiti sa improvizam, in ceea ce priveste masa de pranz ori cina. Insa tocmai acest lucru l-a facut pe un buzoian de 44 de ani sa ajunga direct la spital, dupa ce a consumat o conserva de fasole cu carnati.
Barbatul, din Patarlagele, a acuzat o stare de rau, iar dupa ce medicii i-au facut analizele, au descoperit ca sufera de botulism.

Inspectorii sanitar veterinari au demarat o ancheta in acest caz. De asemenea, magazinul de uned a provenit produsul a fost verificat.

„A fost verificat magazinul de la care a fost cumparata conserva respectiva.  Cei de la magazin ne-au declarat ca au avut in stoc doar sase asemenea conserve, dintre care au fost cumparate doua, una de catre barbatul care s-a imbolnavit si o alta de catre alt localnic, care nu a contractat boala. Trei dintre conservele ramase in magazin au fost sigilate,  iar o alta a fost trimisa la Bucuresti pentru analize de laborator”, a precizat dr. Marijean Milea, reprezentant al DSVSA Buzau, potrivit Opinia Buzau.

 

×
Subiecte în articol: fasole carnati
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close