Antena 3 CNN Actualitate A murit Costel Constantin. Marele actor avea 81 de ani

A murit Costel Constantin. Marele actor avea 81 de ani

A murit marele actor Costel Constantin, la vârsta de 81 de ani.

de Laura Dinu    |    22 Mai 2024   •   12:18

Jurnalistul Ioana Mandache a povestit, în exclusivitate pentru Antena 3 CNN, că a vorbit chiar ieri cu maestrul Costel Constantin, de ziua lui onomastică. 

”Am vorbit chiar ieri cu el, când i-am urat la mulți ani de Sfântul Constantin și Elena. Eu cred că există marile iubiri, pentru că după moartea soției lui, Mihaela, în urmă cu doi ani, probabil că i-a fost foarte greu și nu a mai rezistat. Singurătatea aceasta, la un moment dat, ucide. Deși avea copii, avea nepoți, îi simțea lipsa, pentru că era o poveste de dragoste extraordinară. 

Cred că sunt șocată mai ales pentru că nu avea probleme de sănătate și juca încă, avea ”Omul care a văzut moartea” la Teatrul Național, unde mergea și juca o dată sau de două ori pe lună. Dar probabil, fiind foarte discret, nu a spus cât de greu îi este.

Ieri i-am spus la mulți ani de Sfântul Constantin și Elena, și am avut o conversație de suflet. Și culmea, pe la 22:30, aseară, mi-a trimis un mesaj cu o icoană, cu Maica Domnului și cu pruncul. Am văzut-o dimineață. Deci a trimis probabil prietenilor de suflet...

Repet, nu îmi vine să cred! Din păcate ne mor marii artiști și rămânem fără marile valori”, a povestit Ioana Mandache la Antena 3 CNN. 

”Te-ai dus la ceruri să te întâlnești cu Mihaela și tata”

Alexandra Săraru a postat un mesaj emoționant pe Facebook după vestea morții maestrului. 

”Să te odihnească Dumnezeu, prietenul nostru bun. Te-ai dus la ceruri să te întâlnești cu Mihaela și tata! S-a dus și Costel Constantin, Ștefan cel Mare din Apus de soare, poate ultimul din generația de aur a marilor actori! Sunteți acum toți, acolo, Undeva, și, poate puneți și de-o piesă de teatru. Adio, bun prieten! Și regret că aseară nu ți-am răspuns la mesaj...”, a scris Alexandra Săraru.

Costel Constantin era născut la data de 20 octombrie 1942, la Galați. A fost un mare actor român de teatru și film.

Maestrul a absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică din București, la clasa profesor Beate Fredanov, în 1964.

×
Subiecte în articol: Costel Constantin actor
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Prima apariției a prințesei Kate după ce a fost diagnosticată cu cancer
x close