Antena 3 CNN Actualitate A murit Darius, şoferul care a provocat accidentul în care i-au murit trei prieteni, în Cobadin

A murit Darius, şoferul care a provocat accidentul în care i-au murit trei prieteni, în Cobadin

Darius, băiatul în vârstă de 16 ani, care a provocat accidentul în care i-au murit trei prieteni, în Cobadin, judeţul Constanţa, a murit în această dimineaţă.

A murit Darius, şoferul care a provocat accidentul în care i-au murit trei prieteni, în Cobadin
Sursa foto: Instagram | Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Aug 2022   •   10:38

Tânărul în vârstă de 16 ani era în stare critică, internat pe Secţia de Terapie Intensivă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa, după ce, în noaptea de joi spre vineri (5 august 2022), în jurul orei 01.40, a provocat un cumplit accident în Cobadin.

Ieri, Alex, prietenul lui Darius care se afla în maşină în momentul accidentului, s-a stins şi el din viaţă din cauza rănilor grave.

În total, patru tineri au murit în accidentul de la Cobadin. Ana şi Daniela, două fete în vârstă de 13, respectiv 16 ani, sunt celelalte două victime, ele pierzându-şi viaţa chiar la locul accidentului.

Impactul deosebit de violent a fost filmat de o cameră de supraveghere montată în intersecţia din Cobadin în care a avut loc tragedia.

Pe imagini se poate observa cum şoferul unui autoturism marca Volkswagen a pierdut controlul direcţiei şi a intrat în plin într-un autoturism marca BMW.

Din impact, Volkswagen-ul a ricoşat şi a lovit o altă maşină aflată în benzinărie.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Au urmat momente de groază, oamenii adunaţi la faţa locului sperând într-o minune. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a le salva viaţa celor două fete.

Cei doi băieţi, grav răniţi, au fost transportaţi la spital, însă amândoi au murit, în ultimele 24 de ore.

Înainte de a provoca tragedia, şoferul s-a filmat în timp ce bea o sticlă de vin, chiar la volanul maşinii.

×
Subiecte în articol: accident Cobadin Constanța
Parteneri
Interviu exploziv: Ofițer sub acoperire, dezvăluiri despre rețelele de traficanți
x close