A murit după ce a căzut într-un canal, în timp ce se apăra de câini

de M.Z.    |    30 Iul 2012   •   14:24
A murit după ce a căzut într-un canal, în timp ce se apăra de câini Foto: network.bestfriends.org

Un bătrân de 72 de ani, din localitatea călărăşeană Gurbăneşti, a murit după ce a încercat să scape de mai mulţi câini vagabonzi care s-au repezit asupra sa, iar omul s-a dezechilibrat de pe bicicletă şi a căzut într-un canal de scurgere a apei pluviale.

Bărbatul s-a lovit la cap, iar medicii de la Ambulanţa Fundulea au constatat decesul produs din cauza traumatismelor cranio-cerebrale suferite.

"Secţia de Poliţie Rurală Tămădău a fost sesizată că I. Florea, de 72 ani, din localitate, a murit după ce a căzut de pe bicicletă, pe strada Bisericii, din comună. La un moment dat, a încercat să scape de mai mulţi câini care s-au repezit asupra sa, după care s-a dezechilibrat şi a căzut într-un canal de scurgere a apei pluviale, în cădere acesta lovindu-se la cap", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Călăraşi, inspector Ramona Tudor, potrivit Mediafax.

Cadavrul a fost transportat la SML Călăraşi pentru efectuarea necropsiei, cercetările fiind continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a murit bătrânul.x close