Antena 3 CNN Actualitate A murit Florinel Dinu, rectorul Universității Petrol-Gaze din Ploiești. Studenții au transmis un mesaj emoționant la aflarea veștii

A murit Florinel Dinu, rectorul Universității Petrol-Gaze din Ploiești. Studenții au transmis un mesaj emoționant la aflarea veștii

Florinel Dinu, rectorul Universității Petrol-Gaze din Ploiești, a murit, după ce a suferit un infarct. Avea 61 de ani.

A murit Florinel Dinu, rectorul Universității Petrol-Gaze din Ploiești. Studenții au transmis un mesaj emoționant la aflarea veștii
Sursa foto: Facebook/ Florinel Dinu
de Mia Lungu    |    08 Sep 2022   •   15:40

"Colegul nostru accede lin spre ceruri lăsând o amprentă marcantă în viața colegilor, studenților și a facultății care, timp de aproape 4 decenii, i-a fost o a doua casă. În memoria tuturor, domnul profesor Florinel Dinu va rămâne un profesionist remarcabil, un dascăl dedicat și un prieten cum rar ne este dat să găsim.", este mesajul colectivului Universității Petrol – Gaze, Ploiești.  

"În timpul mandatului său de rector, a reușit să readucă echilibrul în instituția noastră și să pună bazele unor proiecte ambițioase care au ridicat universitatea pe noi culmi. Acum, profund îndurerați, ne este dat să îi continuăm lucrarea și sperăm ca, de Acolo, de Sus, să ne privească mereu cu mândrie. Drum lin spre îngeri, domnule Rector!", a mai transmis unitatea de învățământ.

"Am primit cu profundă durere vestea tristă a trecerii în neființă a domnului Profesor univ. habil. dr. ing. Dinu Florinel, Rectorul Universității Petrol – Gaze din Ploiești.

Domnul Rector ne rămâne în amintire ca un om deosebit care s-a apropiat cu prietenie și înțelegere de activitatea noastră și de studenți, sprijinând întotdeauna Casa de Cultură a Studenților Ploiești.

Drum lin spre stele, domnule Rector! Dumnezeu să vă odihnească în pace!", a transmis și Casa de Cultură a Studenților Ploiești.

 

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close