Antena 3 CNN Actualitate A murit înecat în apă de jumătate de metru. Un turist beat a căzut de pe un dig în Eforie Nord

A murit înecat în apă de jumătate de metru. Un turist beat a căzut de pe un dig în Eforie Nord

A murit înecat în apă de jumătate de metru. Un turist beat a căzut de pe un dig în Eforie Nord
Sursa foto: Foto: panoramio.com
30 Iun 2012   •   20:47

La o săptămână după primul caz de înec pe litoral din acest sezon, Marea Neagră a mai luat o viaţă, într-un mod stupid. Un bărbat de 44 de ani din Techirghiol şi-a pierdut viaţa pe plaja din Eforie Nord după ce se pare că ar fi căzut de pe un dig. Omul s-a înecat în apa adâncă de numai o jumătate de metru. Martorii spun că era băut. Un alt turist băut a fost la un pas să aibă aceeaşi soartă, însă, din fericire, s-a ales doar cu capul spart.

O zi pe plajă care a adus un sfârşit stupid pentru bărbatul de 44 de ani. Martorii spun că l-au văzut cu câteva minute înainte de tragedie. Ar fi mers împleticit, semn că băuse prea mult.

Nimeni nu a văzut cum s-a întâmplat. Însă după câteva minute, oamenii i-au găsit trupul fără viaţă.

Se pare că omul alunecase pe stâncile de pe dig. Avea zgârieturi pe picioare, iar legiştii vor stabili dacă se lovise şi la cap. Zona este de altfel una extrem de periculoasă, pentru că stâncile acoperite de alge sunt alunecoase.

Pe acelaşi dig, cu câteva ore înainte, un alt turist băut a alunecat şi a fost la un pas de un sfârşit similar. A avut zile şi s-a ales doar cu capul spart.

Nu este primul caz de înec pe litoral din acest sezon. Acum o săptămână, un bărbat de 76 de ani din Cluj s-a înecat la Eforie Sud, după ce, din cauza căldurii şi a problemelor cardiace, i s-a făcut rău în apă. Omul era la mare cu soţia pentru a sărbători 40 de ani de căsnicie.




×
Subiecte în articol: Eforie Nord Marea Neagrã dig
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close