Antena 3 CNN Actualitate A murit Peter Klosz, preşedintele Federaţiei Române de Triatlon. Avea doar 49 de ani

A murit Peter Klosz, preşedintele Federaţiei Române de Triatlon. Avea doar 49 de ani

A murit Peter Klosz, preşedintele Federaţiei Române de Triatlon. Avea doar 49 de ani
Sursa foto: Foto:Federaţia Româna de Triatlon
18 Noi 2019   •   10:10

Preşedintele Federaţiei Române de Triatlon, Peter Klosz, a încetat din viaţă, la Târgu Mureş, în noaptea de duminică spre luni, la vârsta de 49 de ani, din cauza unui infarct miocardic.

"Peter Klosz este cel care a reuşit să aducă în România, la Târgu Mureş, competiţii internaţionale extrem de importante. El a reuşit să aducă în acest an şi cea de-a doua ediţie a Campionatelor Europene de Triatlon Multisport - Transilvania Multisport Triathlon European Championships 2019, care a reunit sportivi din peste 40 de ţări, cu peste 1.700 de sportivi înscrişi la competiţie. E o mare realizare, fiindcă aceste Campionate Europene de Triatlon Multisport cuprind practic şase campionate europene. (...) La sfârşitul săptămânii trecute a organizat Gala Triatlonului Românesc, la Comitetul Olimpic şi Sportiv Român, iar aseară (duminică seara, n.r.) a fost la alergare, la Târgu Mureş. Mi s-a spus că a făcut infarct şi nu a mai putut fi resuscitat. Toată viaţa a făcut totul de unul singur şi nici de această dată nu a întrebat pe nimeni", a declarat, luni, pentru AGERPRES, jurnalistul Vlad Amariei, unul dintre colaboratorii apropiaţi al lui Peter Klosz.

România va găzdui şi anul viitor o competiţie de anvergură, Campionatele Europene de Winter Triathlon, la Cheile Grădiştei, între 29 februarie şi 1 martie.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close