Antena 3 CNN Actualitate A murit scriitoarea Mihaela Burlacu

A murit scriitoarea Mihaela Burlacu

A murit scriitoarea Mihaela Burlacu
17 Aug 2016   •   18:56

Mihaela Burlacu, o cunoscută scriitoare din Constanţa, a murit la vârsta de 47 de ani, în urma unui infarct, scrie Libertatea.

Mihaela Burlacu şi-a lansat cel de-al şaselea volum, numit “Cerul meu arcturian” în urmă cu doar câteva zile, la Târgul Gaudeamus.

Ea era membră a Uniunii Scriitorilor din România, filiala Dobrogea și consilier superior la Direcția de Cultură, Sport, Turism și Sănătate din cadrul Consiliului Județean Constanța. Din anul 2009, Mihela Burlacu era şi membru al Asociaţiei Scriitorilor de Limbă Română din Quebec, Canada.

Mihaela Burlacu și-a pus semnătura, din anul 2005, pe cinci volume distincte: „Te iubesc, e prea puțin” (primul volum al scriitoarei a fost distins cu Premiul de debut al Uniunii Scriitorilor din România, filiala Dobrogea), „Rugați-vă pentru îngerii ascunși”, „Decalogul tăcerilor albastre”  „O vară de necuprins” și “Simfonie pentru ciulini”.

Născută la 5 octombrie 1968, în localitatea Tulcea, jud. Tulcea, Mihaela Burlacu era absolventă a Liceului de matematică-fizică „Spiru Haret” din Tulcea şi a Academiei de Studii Economice Bucureşti în anul 1993. Era economist de profesie, contabil autorizat şi expert evaluator. Lucra la Direcţia pentru Cultură, Învăţământ, Sport, Sănătate din cadrul Consiliului Judeţean Constanţa.

Potrivit site-ul telegrafonline.ro, Mihaela Burlacu a încetat din viaţă în urma unui infarct, ea fiind găsită moartă în casă.

×
Subiecte în articol: scriitor
Parteneri
Trafic de droguri de mare risc într-un mare lanț de farmacii!
x close