Antena 3 CNN Actualitate A murit tatăl lui Dinu Maxer. Anunțul trist a fost făcut chiar de artist: "Mi-l amintesc ținându-mă de șaua de la bicicletă..."

A murit tatăl lui Dinu Maxer. Anunțul trist a fost făcut chiar de artist: "Mi-l amintesc ținându-mă de șaua de la bicicletă..."

Dinu Maxer trece prin momente dificile, după ce tatăl său s-a stins din viață. Anunțul trist a fost făcut chiar de artist, joi, 13 ianuarie.

A murit tatăl lui Dinu Maxer. Anunțul trist a fost făcut chiar de artist: "Mi-l amintesc ținându-mă de șaua de la bicicletă..."
Sursa foto: Facebook/ Dinu Maxer
de Mia Lungu    |    14 Ian 2022   •   08:09

Dinu Maxer este în doliu! Tatăl lui a murit după o lungă suferință. Bărbatul a fost diagnosticat cu cancer în urmă cu 15 ani, dar reușise să se lupte și să învingă, pentru un timp, boala.

Din păcate, boala a recidivat și a ajuns la spital luna trecută, iar medicii nu l-au mai putut salva. Dinu Maxer a scris un mesaj emoționant pe Facebook, povestind cele mai dragi amintiri cu tatăl său. 

"A fost până azi...un tată perfect! Îi mulțumesc pentru tot! Mi-a fost și tată și prieten! Am atâtea lucruri pe care aș vrea să le împărtășesc cu voi despre tatăl meu...", a scris Dinu Maxer pe Facebook. 

"Mi-l amintesc tinându-mă de șaua de la bicicletă sau stând cu mine când studiam la acordeon. Apoi îmi amintesc că s-a întors din străînătate unde a lucrat 2 ani și mi-a cumpărat o super-orgă.

A fost și dur cu mine în adolescențî când mă pregăteam pentru treaptă I sau pentru admiterea la medicină. Mi-l amintesc în sala la primul meu spectacol și apoi bucurându-se când devenisem cunoscut...dezamăgit că am lăsat medicină, dar mulțumit că eram fericit cu viață mea de artist. 

L-am surprins apoi mândrindu-se cu mine și cu carieră mea muzicală - acesta a fost probabil cel mai frumos compliment pe care mi l-a făcut, deoarece nu era genul care lăuda sau felicita!

Ne uităm mereu la meciuri împreună! Aveam aceeași echipa favorită - Steaua! Am fost pe stadion la semifinală cu Andrerlech în 1996! În ultimii ani, mergeam la el și vedeam meciurile importante împreună.

L-am.văzut apoi dedicându-se total celor doi frați ai mei - făcând și pentru ei tot ce putea...dovedindu-mi că nu era doar pentru mine un tată perfect!

A fost un învingător! În 2007 a primit vestea că are cancer de prostată! 11 ani mai târziu, ieșea învingător din lupta cu cancerul!

Apoi a venit Andreas în viața lui...a încercat să fie bunicul care-i face pe plac și care stă cu el la orice ora din zi sau din noapte. Îi dădea dulciuri când îl lăsăm la el, spunându-ne "Vreau să-și amintească de mine că fiind bunicul care îi dădea mereu ciocolată!"

Peste 2 luni ar fi împlinit 75 de ani...dar sunt convins că pleacă împlinit din lumea asta: are trei băieți la casele lor, care i-au bucurat bătrânețea cu 4 nepoței pe care i-a văzut crescând!

Mulțumim pentru exemplul pe care ni l-ai dat! Drum bun, tată!", a mai scris Dinu Maxer.

×
Subiecte în articol: a murit tatal Dinu Maxer artist
Parteneri
Pensia care dispare de la 1 septembrie 2024
x close