Antena 3 CNN Actualitate A plouat într-o oră cât într-o LUNĂ. Un alt bărbat a fost luat de viitură, în timp ce se afla la câmp. Omul a fost găsit mort

A plouat într-o oră cât într-o LUNĂ. Un alt bărbat a fost luat de viitură, în timp ce se afla la câmp. Omul a fost găsit mort

de O.P.    |    13 Iun 2013   •   05:36

Viiturile au făcut o nouă victimă în Moldova. Un bărbat de 67 de ani a fost suprins de ploaia puternică  pe câmp. În scurt timp, o viitură l-a luat pe sus şi l-a târât câteva sute de metri. Meteorologii spun că în judeţul Iaşi a plouat într-o oră cât într-o lună. Bilanţul furtunilor arată sute de case inundate, drumuri rupte de viituri şi recolte distruse.

Bărbatul de 67 de ani a fost luat de viitură în timp ce muncea la câmp, în comuna Răducăneni.

Este a treia persoană care a fost surprinsă de viitură în Iaşi în doar 24 de ore. Un alt bărbat de 80 de ani şi nepotul său de 3 ani şi-au pierdut viaţa tot din cauza viiturilor.

Ploile torenţiale au provocat pagube şi în oraş. Mai multe case din cartierul ieşean Tătăraşi au fost inundate din cauza canalizării care nu funcţionează cum trebuie.

Şi maşinile au circulat cu dificultate din cauza străzilor inundate.

O ploaie torenţială însoţită de vijelie şi gheaţă a paralizat municipiul Vaslui. Mai multe gospodării au fost inundate, iar oamenii şi-au pierdut toate animalele.

Canalizările au refulat, iar vântul care a bătut cu 90 de kilometri la oră a smuls din rădăcină mai mulţi copaci, dar şi bucăţi din acoperişul unei clădiri

În Bucureşti, în urma unei furtuni care a durat câteva zeci de minute, un copac a căzut în curtea interioară a unui bloc. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.


×

News Hour with CNN

În cazul unui atac aerian, bucureștenii se află într-un real pericol | Situaţia buncărelor din România

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close