Antena 3 CNN Actualitate A pozat nud alături de prietenii săi. Acum, polițiștul este cercetat disciplinar de superiorii săi

A pozat nud alături de prietenii săi. Acum, polițiștul este cercetat disciplinar de superiorii săi

A pozat nud alături de prietenii săi. Acum, polițiștul este cercetat disciplinar de superiorii săi
19 Mar 2017   •   13:46

Şeful secţiei de Poliţie Rurală din comuna Crişcior, judeţul Hunedoara, este cercetat disciplinar de către superiorii săi, după ce mai multe fotografii în care acesta apare dezbrăcat au fost publicate pe o reţea de socializare. 

Poliţistul a mai a fost anchetat de conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara în urmă cu şase luni, după ce superiorii săi au aflat că acesta apărea gol în câteva fotografii făcute, cel mai probabil, într-o ieşire la iarbă verde. Subcomisarul este cercetat din nou, după apariţia în spaţiul public a unor imagini filmate cu un telefon mobil. 

"În urmă cu şase luni, poliţistul a fost cercetat disciplinar şi împotriva lui s-a dispus o măsură de natură administrativ-preventivă. Ca urmare a difuzării în mediul virtual a fotografiilor respective şi a unor înregistrări video, conducerea IPJ Hunedoara a dispus o nouă cercetare disciplinară a poliţistului", a declarat duminică, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu. 

Potrivit Statutului poliţistului, dacă va fi pedepsit, poliţistul poate risca o mustrare scrisă, amânarea la avansarea în grad sau chiar o penalizare la salariu. 

Conform unor informaţii neoficiale, contul de socializare pe care au fost publicate fotografiile a fost şters. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: politist
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close