Antena 3 CNN Actualitate A rămas fără maşină, după ce i-a permis unui necunoscut să-i pornească autoturismul

A rămas fără maşină, după ce i-a permis unui necunoscut să-i pornească autoturismul

A rămas fără maşină, după ce i-a permis unui necunoscut să-i pornească autoturismul
Sursa foto: Foto: auto.howstuffworks.com
22 Noi 2010   •   11:20

Să nu ai încredere în necunoscuţi. Acesta este unul dintre primele sfaturi pe care copiii pe primesc la vârste foarte fragede. Se pare însă că un bistriţean nu a luat în serios această regulă, motiv pentru care a rămas fără maşină. Omul a lăsat un necunoscut să-l ajute să pornească maşina, iar acesta a plecat cu autovehiculul mai departe, cu toate că nu avea permis de conducere.

„În data de 21 noiembrie, orele 6,00, numitul Mihai H., din Bistriţa, a sesizat poliţia cu privire la faptul că o persoană necunoscută s-a oferit să îi pornească autovehiculul care se afla parcat pe Bulevardul Independenţei, după care a plecat cu autoturismul fără să îl mai restituie', se arată în comunicatul IPJ Bistriţa-Năsăud, citat de Agerpres.

Autorităţile au găsit autoturismul abandonat pe o stradă din municipiu, în apropierea căii ferate. Maşina nu prezenta urme de forţare sau avarii.

Hoţul a fost identificat şi s-a ales cu dosar penal nu doar pentru furt, ci şi pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără permis.

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: masina hot Bistriţa
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close