Antena 3 CNN Actualitate UPDATE. Klaus Iohannis, în Piaţa Universităţii. Preşedintele a stat de vorbă cu oamenii 20 de minute

UPDATE. Klaus Iohannis, în Piaţa Universităţii. Preşedintele a stat de vorbă cu oamenii 20 de minute

UPDATE. Klaus Iohannis, în Piaţa Universităţii. Preşedintele a stat de vorbă cu oamenii 20 de minute
Sursa foto: Foto: Agerpres
08 Noi 2015   •   20:18
UPDATE. Preşedinte Klaus Iohannis a ajuns, duminică seară, în Piaţa Universităţii. Iohannis a intrat în mulţime, înconjurat de SPP-işti, pentru a sta de vorbă cu oamenii, dar o parte dintre protestatari a început să huiduie. 

Preşedintele şi-a continuat drumul în mulţime preţ de 20 de minute, timp în care a stat de vorbă cu mai mulţi oameni. În paralel, o parte dintre oameni a continuat să strige "Demisia!" şi "Ruşine, ruşine, ruşine să vă fie!"

După 20 de minute, preşedintele s-a urcat în maşina din coloana oficială şi a plecat. 

---

Protestele în Piaţa Universităţii continuă, pentru a şasea zi consecutiv. Reporterul Antena 3, Berta Popescu, a explicat că oamenii au venit cu drapele, cu pancarte şi cer în continuare schimbarea clasei politice din rădăcini.
 
"Oamenii au blocat partea carosabilă din Piaţa Universităţii. Au venit cu drapele, pancarte, pe care au scris ce vor. Toţi au aceleaşi cerinţe, oamenii vor schimbări şi au făcut chiar şi câteva revendicări. De exemplu, oamenii spun că partidele ar trebui să fie reprezentate de oameni fără probleme cu justiţia. Aceştia spun că mai vor alegeri anticipate. În plus, toţi sunt de acord că responsabilii pentru tragedia de la Colectiv trebuie să fie pedepsiţi, spun că nu sunt mulţumiţi cu demisia guvernului şi a primarului Piedone."
 

×
Parteneri
Surpriza la spitalul Pantelimon: O asistentă ar fi modificat dozele
x close