A sunat la 112, după ce a rămas blocată în mașină sub un pod

de A.M.P    |    19 Sep 2016   •   13:20
A sunat la 112, după ce a rămas blocată în mașină sub un pod Foto: pixabay.com

O femeie aflată la volanul unei maşini a sunat la 112, după ce, luni dimineaţă, a rămas blocată în maşina sub un pod de cale ferată, unde apa adunată în urma ploii depăşea înălţimea de un metru, scrie Agerpres.

'Un autoturism condus de o femeie a rămas blocat sub podul de cale ferată de pe Şoseaua Râmnicu Sărat. Femeia a sunat la 112, iar echipajul de intervenţie al ISU s-a deplasat la faţa locului. S-a recurs la spargerea geamului cu acordul ei, pentru că, din cauza apei, maşinii i se blocaseră toate comenzile. Şoferiţa a fost scoasă fără probleme din maşină', a declarat, purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, lt. col. Ştefan Stoian.

Din cauza ploii abundente şi a unei pene de curent, traficul a fost blocat pe Şoseaua Râmnicu Sărat şi mai multe maşini au fost abandonate sub podul de cale ferată.

'Apa din zonă a ajuns la un metru, pentru că a fost o pană de curent şi nu s-au putut porni pompele de evacuare a apei. După ce s-a remediat pana de curent, s-au pornit pompele şi s-a tras apa de pe şosea', a completat lt. col. Ştefan Stoian.

pod
Parteneri
x close