Antena 3 Actualitate A sunat la 112 pentru că nevasta nu a vrut să-i facă o cafea. Jandarmii au intervenit prompt

A sunat la 112 pentru că nevasta nu a vrut să-i facă o cafea. Jandarmii au intervenit prompt

02 Sep 2015   •   13:03
A sunat la 112 pentru că nevasta nu a vrut să-i facă o cafea. Jandarmii au intervenit prompt
Sursa foto: Foto: Agerpres
Un bărbat din Blaj a apelat la jandarmi pentru că soția nu dorea să-i prepare o cafea. A fost sancționat contravențional, scrie Agerpres. 

Un bărbat în vârsta de 59 de ani a apelat marți, 1 septembrie, numărul 112 și a solicitat intervenția forțelor de ordine deoarece, spunea acesta, era amenințat cu acte de violentă de către o persoană turbulentă și se temea pentru viața sa. Un echipaj de jandarmerie a răspuns prompt solicitării și s-a deplasat la domiciliul acestuia, situat pe strada I.M. Klein din municipiul Blaj.

În urma verificărilor s-a constatat că apelul la 112 a fost nejustificat și a survenit pe fondul unui conflict spontan pe care bărbatul l-a avut cu soția sa pe motiv ca aceasta a refuzat să-i prepare o cafea. Jandarmii i-au expus atât situațiile în care este îndreptățit să apeleze numărul unic pentru semnalarea situațiilor de urgentă cât și norma legală pe care a încălcat-o, iar la final l-au sancționat contravențional cu amendă în valoare de 100 lei.
 


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close