Antena 3 CNN Actualitate A trăit ca un model şi a murit ca un monstru. Tragedia copiilor daţi dispăruţi

A trăit ca un model şi a murit ca un monstru. Tragedia copiilor daţi dispăruţi

A trăit ca un model şi a murit ca un monstru. Tragedia copiilor daţi dispăruţi
Sursa foto: foto: news.sky.com
29 Feb 2012   •   20:18

Tragedia unei familii se ascunde într-un lac adânc de 60 de metri! Anchetatorii iau în serios vorbele bărbatului din Cluj, care a ameninţat că se sinucide împreună cu cei doi copii. Pare să se fi ţinut de cuvânt. Ultimele imagini cu tatăl şi copiii în viaţă sunt de-a dreptul şocante. Bărbatul le-a oferit chiar şi o ultimă masă, precum unor condamnaţi la moarte. Mamele încă nu şi-au pierdut însă speranţa.

A trăit ca un tată model. Şi a dispărut ca un monstru. Cu tot cu cei doi copii.

Reconstituirea ultimelor ore ale celor trei s-a făcut cu ajutorul înregistrărilor video. Prima filmare, prin care bărbatul de 48 de ani şi-a anunţat planul diabolic i-a blocat pe poliţişti.

Nici n-aveau cum să înţeleagă planurile tatălui lor. Băiatul de 15 ani are un handicap sever, iar fetiţa are doar trei ani. În drumul spre lac, tatăl s-a oprit să le ofere copiilor săi o ultimă masă la un fast-food dintr-un mall din Cluj-Napoca. Cei trei apar pe imaginile de supraveghere ca o familie fericită. Erau ultimele clipe de dinainte de dispariţie.

Speranţele se scurg odată cu orele pe lacul Tarniţa. Astăzi, scafandrii au reluat căutările, dar nu s-au putut scufunda.

În paralel, mama fetiţei de trei ani numără orele şi face un apel disperat pe Facebook.

"Căutăm scafandri cu echipament, care pot intra sub gheaţă la adâncimi de maximum 60 de metri!", este strigătul acesteia.

Femeia încă speră că totul a fost o înscenare şi că fetiţa ei nu se află în lacul de acumulare.

Bărbatul de 48 de ani a mai avut două tentative de sinucidere. Odată a fost calmat chiar de poliţie. Dar nici aceste ieşiri nu le-au speriat foarte tare pe rudele bărbatului.

Nu doar datoriile i-au întunecat mintea, ci şi despărţirea de Klaudia, femeia care i-a dăruit fetiţa de trei ani. Dar pe care a luat-o cu el.





×
Subiecte în articol: scafandri anchetatori sinucidere
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close