Antena 3 CNN Actualitate A venit să aplaneze un conflict, dar a fost atacat cu securea în cap. Un jandarm, în stare gravă la spital

A venit să aplaneze un conflict, dar a fost atacat cu securea în cap. Un jandarm, în stare gravă la spital

A venit să aplaneze un conflict, dar a fost atacat cu securea în cap. Un jandarm, în stare gravă la spital
de O.P.    |    21 Dec 2011   •   05:54

Un jandarm din judeţul Mehedinţi a fost lovit cu securea în cap, după ce a încercat să aplaneze un conflict între rudele sale şi un vecin violent. Bărbatul era în vizită la rude, când vecinul a intrat în curte şi a început să-i ameninţe cu securea. Toate persoanele au ajuns la spital cu mai multe tăieturi.

Jandarmul a mers la rude ca să le ajute să descarce o remorcă plină cu lemne pentru iarnă. Nici nu au terminat bine treaba, că s-au trezit în curte cu un vecin pus pe scandal care a început să-i lovească pe toţi trei cu securea.

Jandarmul s-a ales cu capul spart şi a fost internat în Spitaul de Urgenţă Drobeta Turnu-Severin, împreună cu unchiul şi mătuşa lui.

Agresorul a fugit imediat după ce i-a tăiat pe cei trei, dar a fost prins în scurt timp şi reţinut pentru 24 de ore. El va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru tentativă de omor.



×
Subiecte în articol: agresiuni
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close