Antena 3 CNN Actualitate A violat şi ucis o fetiţă de 11 ani, după care a îngropat-o într-o grădină (VIDEO)

A violat şi ucis o fetiţă de 11 ani, după care a îngropat-o într-o grădină (VIDEO)

A violat şi ucis o fetiţă de 11 ani, după care a îngropat-o într-o grădină (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Video News
10 Aug 2010   •   21:16

Un bărbat din Bacău a violat o fetiţă de 11 ani, apoi a ucis-o şi a îngropat-o în grădina din spatele casei. După ce părinţii au anunţat dispariţia fetei la poliţie, ucigaşul a fost găsit repede. Omul a recunoscut senin crima şi le-a arătat anchetatorilor unde şi cum a ucis-o pe copilă.

Ucigaşul vorbeşte relaxat despre o fetiţă de doar 11 ani pe care a omorât-o fără să stea prea mult pe gânduri. A recunoscut fapta în faţa poliţiştilor şi e condus în spatele casei, pe malul unui pârâu. Acolo le-a spus anchetatorilor că a îngropat trupul.

Bărbatul de 34 de ani este prieten cu unchiul fetiţei, pe care copila îl vizita zilnic. Aseară, prietenul unchiului i-a dat fetiţei bicicleta să se plimbe. Când fetiţa i-a adus-o înapoi, bărbatul a luat-o cu forţa în casă. Se pare că a violat-o şi apoi a omorât-o ca să nu îl reclame.

Oamenii evită să vorbească despre vecinul lor. Nu era un om bun, iar băutura îi lua minţile.

Între timp, anchetatorii au găsit trupul fetiţei. Suspiciunile s-au adeverit. Au găsit-o pe fetiţă dezbrăcată şi cu capul zdrobit.

Mama copilei a avut nevoie de ajutorul medicilor când a aflat că fetiţa ei a fost ucisă. Fratele suspectului este închis pentru o faptă similară. În urmă cu mulţi ani a violat şi ucis o fetiţă de 8 ani.



Observator

×
Subiecte în articol: crima Bacău viol fetita
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close