Antena 3 CNN Actualitate Abuz INCREDIBIL al jandarmilor din Braşov asupra unui grup de tineri. "Dacă nu plecaţi în 2 minute vom folosi FORŢA şi va fi GRAV"

Abuz INCREDIBIL al jandarmilor din Braşov asupra unui grup de tineri. "Dacă nu plecaţi în 2 minute vom folosi FORŢA şi va fi GRAV"

Abuz INCREDIBIL al jandarmilor din Braşov asupra unui grup de tineri. "Dacă nu plecaţi în 2 minute vom folosi FORŢA şi va fi GRAV"
de O.P.    |    17 Oct 2013   •   09:25

Mai mulţi tineri discutau paşnic în faţa Prefecturii Braşov, iar la un moment dat doi jandarmi şi-au făcut apariţia, cerându-le acestora să se legitimeze.

Unii dintre ei au refuzat, iar în acel moment, forţele de ordine au început jignirile. "Tu ce eşti, mă, bărbat sau femeie?! Uită-te la tine, că arăţi ca o femeie", a spus unul dintre jandarmi către un tânăr din grupul respectiv.



După ce "oamenii legii" şi-au dat seama că sunt filmaţi cu un telefon mobil, spiritele s-au inflamat şi mai tare, bruscându-l pe cel care îi înregistra.

"Dacă nu plecaţi de aici în două minute va trebui să folosim FORŢA şi va fi mult mai GRAV", le-a spus un jandarm tinerilor.



Câteva secunde mai târziu îşi face apariţia un al treilea jandarm, care începe să îi jignească pe tineri cum a ajuns la faţa locului. Imediat grupul pleacă, iar jandarmii aruncă cu o caserolă de mâncare înspre ei.



×
Subiecte în articol: jandarmi
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close