Antena 3 CNN Actualitate Accesul la Festivalul George Enescu nu este afectat de noile reguli de protecție sanitară din București

Accesul la Festivalul George Enescu nu este afectat de noile reguli de protecție sanitară din București

Organizatorii Festivalului George Enescu 2021 au anunţat că accesul la concerte nu este afectat de intrarea în vigoare a noilor reguli de protecție sanitară în București.

Accesul la Festivalul George Enescu nu este afectat de noile reguli de protecție sanitară din București
de Claudia Popovici    |    18 Sep 2021   •   21:30

Biletele la concertele de la Ateneul Român și la Auditorium au fost vândute pentru un grad maxim de ocupare a sălii de 70%, iar la Sala Palatului și la Sala Radio - de 50%.

La Auditorium și la Sala Radio, au fost vândute cu mult sub aceste limite. La Sala Radio, a fost acceptată o singură excepție, pe fondul cererii foarte mari de bilete, și au fost vândute locuri în limita a maxim 70% din sală doar la concertul lui Avishai Cohen de duminică, 19 septembrie 2021.

Deci toți spectatorii care au cumpărat bilete vor intra la concerte, câtă vreme sunt în vigoare actualele reglementări legale, precizează comunicatul.

Prefectura Capitalei a comunicat într-o conferință de presă că organizatorul Festivalului Enescu trebuie să reducă cu 5% gradul de ocupare de la Ateneu.

„Am transmis o erată autorităților competente și ne cerem scuze tuturor pentru această eroare”, precizează comunicatul, care invocă o eroare de redactare.

×
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close