Acces gratuit pentru studenții facultăților cu profil alimentar la INGREDIENTS SHOW 2020

de Georgiana Adam    |    02 Oct 2020   •   17:15
Acces gratuit pentru studenții facultăților cu profil alimentar la INGREDIENTS SHOW 2020

În perioada 5-9 octombrie va avea loc cea de-a 4-a ediție a expo-conferinței INGREDIENTS SHOW. La eveniment sunt așteptați peste 300 de specialiști, care vor prezenta cele mai recente soluții și idei din domeniul industriei de procesare si productie a alimentelor si suplimentelor.

În calitate de partener științific, Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României va susține participarea gratuită a studenților din cadrul facultăților cu profil alimentar din întreaga țară.

Tema ediției din acest an este: “Știința ingredientelor. De la inovare și planificare, la adaptare și alegere”.

În cadrul expo-conferinței INGREDIENTS SHOW 2020, consultanții Senatului Științific vor vorbi despre ingredientele inovatoare adaptate dietelor nutrigenice și despre descoperiri recente din domeniul cercetării știintifice medicale.

INGREDIENTS SHOW este organizat de RO.aliment, în parteneriat cu IBA București, APRIL, ARC, ROMALIMENTA, ASMP, ROMPAN, APAR, FNDA, ANNS.

x close