Antena 3 CNN Actualitate Grav accident rutier pe A1 la ieșirea spre localitatea Cisnădie. Şase maşini implicate. A fost activat planul roșu de intervenție

Grav accident rutier pe A1 la ieșirea spre localitatea Cisnădie. Şase maşini implicate. A fost activat planul roșu de intervenție

Accident rutier grav pe Autostrada A1 la ieșirea spre localitatea Cisnădie. A fost activat planul roșu de intervenție.

de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Noi 2023   •   18:16

Update 21:40 Niciun pacient nu a rămas internat.

În urma investigațiilor medicale s-a constatat că pacienții (2 femei și un bărbat) nu necesită internare, având traumatisme și contuzii minore.

Ca urmare, cei trei au plecat din UPU cu recomandări, transmit vineri seară reprezentanții Spitalului Județean Sibiu.

Update 18:45 Toți cei 7 adulți și sugarul, care au fost implicați în accident, au fost evaluați de echipajele medicale. Din fericire, toate persoane sunt conștiente, 4 adulți refuză transportul la spital, vor merge la spital 3 adulți și sugarul de 6 luni.

Echipaje ISU și SAJ intervin, vineri după amiază, la un accident grav petrecut pe Autostrada A1, la ieșirea spre Cisnădie.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Din primele informații în accident sunt implicate 6 autovehicule și 8 persoane adulte toate conștiente și un sugar de 6 luni.

Două persoane sunt încarcerate, conștiente. Se lucrează pentru descarcerarea lor.

A fost activat planul roșu de intervenție începând cu ora 17:50", potrivit ISU Sibiu.

Traficul se desfășoară îngreunat pe banda 2.  

"Polițiștii rutieri din cadrul BPA A1 Autostrada Râmnicu Vâlcea – Deva intervin la un accident de circulație, soldat cu victime, produs pe A1, la km. 238, sensul Sebeș – Boița, în zona ieșirii spre Cisnădie. În accident sunt implicate mai multe autovehicule,” anunță IPJ Sibiu. 

×
Subiecte în articol: accident autostrada A1 cisnadie plan rosu
Parteneri
El este următorul sfânt al României, propus pentru canonizare în 2025
x close