Antena 3 CNN Actualitate Revoltă la locul accidentului din cartierul Andronache: Primarul s-a dus la locul tragediei, iar oamenii au izbucnit!

Revoltă la locul accidentului din cartierul Andronache: Primarul s-a dus la locul tragediei, iar oamenii au izbucnit!

Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2 din Capitală a ajuns luni după amiază la locul tragicului accident din cartierul Andronache, în care două tinere și-au pierdut viața. Oamenii din cartier s-au strâns pentru a-și spune păsurile și a-și exprima revolta, față de întreaga situație.

Revoltă la locul accidentului din cartierul Andronache: Primarul s-a dus la locul tragediei, iar oamenii au izbucnit!
de Georgiana Adam    |    01 Mar 2021   •   16:00

Odată cu apariția primarului Radu Mihaiu pe strada Mențiunii din sectorul 2 al Bucureștiului, localnicii s-au năpustit cu acuze și întrebări. Cutremurați de tragedia petrecută în zona lor, oamenii s-au plâns de lipsa limitatoarelor de viteză și a indicatoarelor care ar fi dus la evitarea accidentului în care două persoane și-au pierdut viața. 

Primarul a declarat că există o decizie privind limitarea vitzei în zonă la 30 de km, din iunie 2020, dar ea nu a fost încă pusă în aplicare. Radu Mihaiu a denunțat faptul că străzile nu sunt în administrarea primăriei și capacitatea de intervenție este limitată, neputând investi bani acolo unde legea nu permite. 

Toată dezvoltarea Capitalei a fost gândită pentru mașini și nu pentru oameni, au acuzat oamenii!

În legătură cu tragedia de sâmbătă, locuitorii din zonă spun că se tem de faptul că vinovații, nici de această dată, nu vor plăti pe măsura faptelor sale.
Rolul meu ca primar este să previn ca astfel de tragediii să se mai întâmple, a promis edilul oamenilor care aveau lacrimi în ochi. El a mai îndemnat ca să se aștepte rezultatul anchetei efectuate de oamenii legii. 

 

×
Subiecte în articol: sectorul 2
Parteneri
Prognoza meteo 18 martie - 15 aprilie 2024
x close