Antena 3 CNN Actualitate Accident grav între un autocar și o mașină, pe DN2, la Movilița: doi morţi şi trei răniţi | Traficul este complet blocat

Accident grav între un autocar și o mașină, pe DN2, la Movilița: doi morţi şi trei răniţi | Traficul este complet blocat

Accidentul a avut loc în jurul orei 14:30, pe DN 2 la intrare în localitatea Moviliţa. În urma impactului, două persoane din autoturism, au decedat, iar trei persoane din autocar au fost rănite. Traficul este blocat.

de Ştefan Petrică    |    10 Ian 2023   •   16:20

La intrare în localitatea Movilița s-a produs un accident de circulație ca urmare a coliziunii dintre un autoturism și un autocar.

În urma impactului, două persoane din autoturism, respectiv șoferul, un bărbat în vârsta de 61 de ani și o femeie de 57 de ani din comuna Bărbulești au decedat.

Detașamentul de pompieri Urziceni au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD.

În sprijinul acestora au acționat și trei echipaje ale SAJ Ialomița și un echipaj SAJ Bacău, aflat în trafic.

În urma impactului au rezultat cinci victime: două persoane, inconștiente, necooperante și încarcerate, iar trei persoane, conștiente, cooperante și neîncarcerate. Persoanele inconștiente au fost extrase dintre fiarele contorsionate ale autoturismului, însă prezentau leziuni incompatibile cu viața, fiind declarat decesul.

Victimele conștiente au fost evaluate la locul solicitării, ulterior o persoană a fost transportată la Spitalul Municipal Urziceni, iar celelalte două au refuzat transportul.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Parteneri
Sondaj pentru Primăria Capitalei. Candidaţii care pierd voturi
x close