Antena 3 CNN Actualitate Momentul impactului de pe Autostrada A1, în urma căruia cinci oameni au murit! Totul a fost filmat

Momentul impactului de pe Autostrada A1, în urma căruia cinci oameni au murit! Totul a fost filmat

Antena 3 CNN a obținut imaginile care surprind momentul impactului de pe autostrada A1, în urma căruia cinci oameni au murit.

de Laura Dinu    |    19 Sep 2023   •   14:44

Un accident cumplit a avut loc în această dimineață, pe Autostrada A1. Cinci muncitori care se îndreptau spre București și-au pierdut viața, iar alte două persoane au fost rănite. 

Duba în care se aflau aceștia a fost prinsă între două tiruri. Din păcate, echipajul medical sosit la fața locului nu a mai putut face nimic pentru a le salva viața.

Cei cinci bărbați erau muncitori la o firmă de construcții și mergeau la muncă spre București în momentul în care duba lor a fost strivită între două camioane. Alte două persoane au fost rănite și transportate de urgență la spitale din Capitală. Pompierii au încercat mai bine de trei ore să ajungă la victimele aflate în mașina strivită.

”În urma activităților specifice desfășurate, polițiștii au constatat faptul că, din impact, a rezultat decesul a cinci persoane dintr-un autoturism si rănirea altor două persoane, respectiv șoferul unui tir și șoferul unui autoturism. 

Persoanele rănite au fost transportate la spitale din București, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate. 

Conducătorii celor două tiruri au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1 București - Râmnicu Vâlcea efectuează cercetări în cadrul dosarului penal, deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, informează poliția.

×
Subiecte în articol: accident autostrada a 1
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close