Antena 3 CNN Actualitate Accident pe Autostrada Soarelui, în drum spre mare. 15 persoane au fost afectate

Accident pe Autostrada Soarelui, în drum spre mare. 15 persoane au fost afectate

Un accident în care au fost implicate mai multe vehicule a avut loc, sâmbătă dimineață, pe Autostrada Soarelui, principala rută spre litoral.

Accident pe Autostrada Soarelui, în drum spre mare. 15 persoane au fost afectate
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Iul 2023   •   09:26

Coliziunea s-a produs pe raza județului Călărași.

Antena 3 CNN relatează că, în urma evenimentului rutier, au fost afectate 15 persoane.

Ar fi confirmat cel puțin un rănit, potrivit sursei citate.

Ca urmare a accidentului, s-a format o coadă de vehicule în zona kilometrul 59 pe autostradă, pe sensul de mers spre Constanța.

Centru Infotrafic: o a doua tamponare pe autostradă, în județul Constanța

Traficul se desfășura îngreunat, de dimineață, pe Autostrada Soarelui, după ce s-au format coloane de autovehicule kilometrii 59 şi 184, din cauza a două accidente în care au fost implicate mai multe mașini.

''Valori de trafic ridicate pe A2 București - Constanța, pe direcția către Constanța.  S-au format două coloane de autovehicule, la kilometrul 59, în zona localității Nicolae Bălcescu din județul Călărași, și la kilometrul 184, în zona localității Peștera, din județul Constanța, unde s-au produs două tamponări'', a informat Centrul Infotrafic.

Nu sunt restricții de trafic, autovehiculele implicate în coliziuni fiind scoase rapid pe banda de urgență, însă se circulă îngreunat, cu viteză redusă, precizează sursa citată.

Potrivit Centrului, un trafic intens era semnalat la ora acestei actualizări și pe A4 Ovidiu - Agigea, pe sensul de mers către litoral, dar și pe DN 39 Constanța - Vama Veche, în Agigea și Eforie Nord.

×
Subiecte în articol: accident autostrada Soarelui
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close