Antena 3 CNN Actualitate Accident pe Autostrada Soarelui, pe sensul către Bucureşti | Traficul a fost restricţionat pe banda de urgenţă

Accident pe Autostrada Soarelui, pe sensul către Bucureşti | Traficul a fost restricţionat pe banda de urgenţă

Accident pe Autostrada Soarelui, în această dimineaţă, pe sensul către Bucureşti.

Accident pe Autostrada Soarelui, pe sensul către Bucureşti | Traficul a fost restricţionat pe banda de urgenţă
Sursa foto: Imagini amator
de Alin Tarnovschi    |    10 Iul 2022   •   11:12

Accidentul s-a produs la kilometrul 71 de pe autostrada Soarelui, în judeţul Călăraşi, între două autoturisme, dintre care unul care tracta o rulotă.

Traficul a fost restrcţionat de poliţişti, astfel că maşinile pot înainte doar pe banda de urgenţă.

"Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe Autostrada A2 București - Constanța, la kilometrul 71, în zona localității Dor Mărunt, județul Călărași, a avut loc un eveniment rutier, în care au fost implicate două autoturisme(una transporta o rulotă), motiv pentru care circulația rutieră este restricționată pe prima bandă și a doua bandă a sensului de mers către București și se desfășoară pe banda de urgență, până la finalizarea cercetării locului faptei. Valorile de trafic sunt ușor ridicate, în creștere", se arată într-o informare a Centrului INFOTRAFIC.

Traficul pe autostrada Soarelui va fi extrem de ridicat, astăzi, având în vedere că pe litoral au fost, în acest weekend, zeci de mii de turişti care, cel mai probabil, se vor întoarce acasă.

Drept urmare, autorităţile recomandă şoferilor atenţie, dar şi să utilizeze şi rutele alternative.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"La data de 10 iulie, în jurul orei 09:00, pe autostrada A2, sensul de mers Constanța-București, în zona km 71, două autoturisme au fost implicate într-un accident.

În urma impactului, un șofer a fost rănit ușor, fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.  Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. 

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. În zonă, traficul a fost reluat", se arată într-un comunicat al IPJ Călăraşi.

×
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close