Antena 3 Actualitate Distracție în club terminată tragic. Patru persoane au murit, după ce un taxi a fost spulberat de un tren

Distracție în club terminată tragic. Patru persoane au murit, după ce un taxi a fost spulberat de un tren

12 Dec 2015   •   08:16
Distracție în club terminată tragic. Patru persoane au murit, după ce un taxi a fost spulberat de un tren

O noapte de distracţie la un club s-a sfârşit tragic pentru trei tineri ce locuiau la blocurile sociale din Viişoara. Au murit după ce taxiul în care se aflau fost lovit de un tren. Alături de ei, în cumplitul accident, a pierit şi şoferul taxiului. Singura care a scăpat este o tânără de 19 ani care acum se află pe masa de operaţii, transmite bistriteanul.ro.

Accidentul a avut loc puţin după ora 04.00, la trecerea cu calea ferată de la Viişoara. Se pare că patru tineri, trei fete şi un băiat, ar fi luat un taxi pentru a merge spre casă după ce au fost într-un club şi au petrecut toată noaptea. Din păcate, distracţia s-a sfârşit cum nu se putea mai rău: cu un accident în urma căruia patru tineri au murit.

Autoturismul taxi a fost lovit în plin de trenul persoanl Bistriţa-Cluj. Şoferul, un tânăr de 29 de ani, nu a oprit pentru a se asigura şi nu a văzut că trenul se apropia cu viteză, iar când a ajuns pe şinele de cale ferată taxi-ul a fost lovit în plin şi atuncat la câţiva metri distanţă.

Impactul a fost fatal! Trei tineri au murit pe loc, două surori şi băiatul care se afla cu ele în maşină. Toi trei au fost găsiţi întinşi fără suflare, la câţiva metri de maşină. În maşină a rămas captiv taximetristul care a intrat în scurt timp în stop cardio-respirator. După 30 de minute de resuscitare medicii de la SMURD au fost nevoiţi să în declare mort. Cunoscuţii spun că bărbatul avea două fetiţe, un de trei ani şi cealaltă de doar câteva luni.

Cea de-a treia fată care era în maşină, o tânără de 19 ani, a fost găsită de salvatori captivă în maşina distrusă. Ea a fost scoasă repede din autoturismul făcut praf şi dusă de urgenţă la spital unde a şi intrat în operaţie. În urma accidentului ea s-a ales cu un traumatism abdominal acut.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close