Antena 3 CNN Actualitate Accident grav în București! Șoferul unui autobuz a ucis un pieton și a condus în continuare, fără să își dea seama de ce a făcut

Accident grav în București! Șoferul unui autobuz a ucis un pieton și a condus în continuare, fără să își dea seama de ce a făcut

Șoferul unui autobuz STB, care conducea pe linia 335, a accidentat mortal, duminică, un pieton, însă și-a continuat traseul kilometri întregi, până să fie oprit de polițiști.

de Laura Dinu    |    16 Apr 2023   •   12:48

Totul s-a întâmplat pe Bd Grigorescu, la stația Brâncuși, sens Băneasa. Însă șoferul a fost oprit de oamenii legii abia în zona Aviatorilor. Mai exact, este vorba despre un traseu cu 17 stații, care se parcurg în aproximativ 30-40 de minute. 

Tras pe dreapta, șoferul a declarat în fața agenților care l-au oprit în zona Arcului de Triumf că nu și-a dat seama că a lovit un pieton.

Bărbatul a fost testat pentru consum de alcool sau droguri, rezultatele testului fiind negative. Mai mult decât atât, acesta a fost dus la Institutul de Medicină Legală pentru a-i fi prelevate probe biologice.

Polițiștii au început o anchetă pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

Șoferul nu va mai conduce până la finalizarea cercetărilor. 

”În această dimineață, în jurul orei 06:02, a fost înregistrat un accident de circulație pe bd. Nicolae Grigorescu. Conducătorului unui autobuz din cadrul STB a surprins și accidentat un pieton. În urma accidentului pietonul a decedat. Conducătorul autovehiculului a fost testat cu ambele aparate, rezultatele fiind 0, respectiv negativ”, transmite poliția. 

×
Subiecte în articol: accident București
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close