Antena 3 CNN Actualitate Accident cu cinci mașini în Mureș: O victimă în stare gravă a fost preluată de elicopterul SMURD

Accident cu cinci mașini în Mureș: O victimă în stare gravă a fost preluată de elicopterul SMURD

Un accident în care au fost implicate cinci mașini a avut loc miercuri pe DN 13, în județul Mureș. O persoană care a rămas încarcerată a fost extrasă de pompieri și predată elicopterului SMURD sosit la fața locului.

Accident cu cinci mașini în Mureș: O victimă în stare gravă a fost preluată de elicopterul SMURD
Sursa foto: SMURD
de Mia Lungu    |    09 Iun 2021   •   20:00

Potrivit Centrului Infotrafic, patru autoturisme și o autoutilitară au fost implicate într-un accident, produs pe DN 13, la ieșirea din localitatea Nadeș către municipiul Târgu Mureș, în județul Mureș.

UPDATE: Cinci persoane rănite

"În această după-masă, în jurul orei 17,40, poliţiştii au fost sesizaţi să intervină la un accident rutier pe DN13 E60, între localităţile Ţigmandru şi Nadeş. Deplasaţi la faţa locului, din primele cercetări efectuate, la km 135+645 m, poliţiştii au constatat faptul că în evenimentul rutier au fost implicate cinci autovehicule, conduse de trei bărbaţi şi două femei", a informat IPJ Mureş.

Potrivit sursei citate, în accident au fost rănite cinci persoane, care au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, conducătoarea unuia dintre autoturisme fiind descarcerată şi transportată cu elicopterul SMURD la unitatea spitalicească.

Conducătorii auto implicaţi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, cu excepţia conducătoarei auto descarcerate, care nu a putut fi testată la faţa locului din cauza vătămărilor suferite.

În cauză, poliţiştii Serviciului Rutier desfăşoară cercetări în cadrul unui dosar penal privind infracţiunea de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii circumstanţelor şi cauzelor producerii evenimentului rutier.

Traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri, însă circulaţia a fost reluată în condiţii normale, precizează IPJ.

Stirea inițială: ISU Mureș a transmis că în urma impactului o persoană a rămas încarcerată, iar alte patru au ieșit singure din mașini.

„Victima încarcerată a fost extrasă de pompierii aflați la locul intervenției și predată echipajului cu medic de pe elicopterul SMURD. Aceasta este de cod roșu, urmează să fie transportată la UPU Târgu Mureș”, a informat ISU Mureș,

Potrivit polițiștilor, circulația în zonă este oprită pe ambele sensuri, pentru desfășurarea intervenției de acordare de îngrijiri medicale și pentru efectuarea cercetărilor.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close