Antena 3 CNN Actualitate Accident produs de un copil de 12. Mama l-a lăsat în maşină cu motorul pornit şi cu sora lui de un an, în Botoșani

Accident produs de un copil de 12. Mama l-a lăsat în maşină cu motorul pornit şi cu sora lui de un an, în Botoșani

Un copil de 12 ani a produs un accident în județul Botoșani, comuna Mihai Eminescu, după ce mama l-a lăsat în maşină cu motorul pornit şi cu sora lui de un an la bord.

Accident produs de un copil de 12. Mama l-a lăsat în maşină cu motorul pornit şi cu sora lui de un an, în Botoșani
de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Mai 2022   •   12:05

Mama copiilor a tras maşina în lateral şi a încercat să ducă băiatul care a coborât de la volan în curtea unei case pentru a ascunde incidentul.

Mai mulţi martori la incident au confirmat că băiatul era la volan.

”Soţul meu a frânat brusc şi a tras uşor stânga de volan, dar din sens opus venea o altă maşină (Toyota, n.r.), astfel că nu a putut evita complet impactul, mai ales că maşina părea că accelerează şi a intrat în noi cu putere.

Ne-a lovit cu partea din dreapta spate în partea din dreapta faţă la noi. S-au declanşat airbag-urile, soţul s-a lovit la mână. Dar când ne-a dat jos am avut şocul să constatăm că de la volanul celeilalte maşini cobora un copil.

Am aflat ulterior că avea 12 ani. Apoi mama lui a ieşit dintr-o curte din zonă ţipând”, a povestit pasagera din maşina avariată, conform monitorulbt.ro.

Poliţiştii au deschis deja un dosar penal, însă fără ca vreo persoană să aibă o calitate în dosar, pentru început.

”În prezent se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis. Se fac cercetări pe faptă, pentru a se stabili împrejurările în care a avut loc incidentul”, a precizat agent principal Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

×
Subiecte în articol: Botoșani masina
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close