Antena 3 CNN Actualitate Accidentul din Corbu, în care doi oameni au murit pe loc, a fost filmat de o cameră de supraveghere

Accidentul din Corbu, în care doi oameni au murit pe loc, a fost filmat de o cameră de supraveghere

Accidentul produs astăzi în comuna Corbu din Constanţa, în urma căruia doi oameni au murit pe loc, a fost filmat de o cameră de supraveghere.

Accidentul din Corbu, în care doi oameni au murit pe loc, a fost filmat de o cameră de supraveghere
Sursa foto: Cameră de supraveghere
de Alin Tarnovschi    |    02 Sep 2022   •   11:29

Tragedia s-a produs pe DJ 226, la intersecţia cu strada Morii, în această dimineaţă, după ce o femeie aflată la volanul unui autoturism marca Mercedes nu a oprit la indicatorul STOP şi a intrat în plin într-un autoturism marca Dacia Duster în care se aflau doi bărbaţi şi un adolescent.

Impactul a fost atât de puternic încât Dusterul s-a răsturnat, iar cei trei oameni aflaţi în interior au rămas prinşi între fiarele contorsionate ale maşinii.

Mai multe echipaje SMURD au ajuns în scurt timp la locul accidentului, precum şi o asistentă care locuieşte în zonă şi care se afla în timpul liber. Toţi salvatorii au încercat să îi resusciteze pe cei doi bărbaţi găsiţi în stop cardio-respirator, însă toate eforturile au fost în zadar.

Adolescentul de 15 ani, aflat în Duster, a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, în stare gravă. Tot la spital a ajuns şi şoferiţa care a provocat accidentul.

"Astăzi, în jurul orei 8:30, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DJ 226, în localitatea Corbu.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între 2 autoturisme, conduse de o femeie de 42 de ani, respectiv un bărbat, de 66 de ani.

În urma impactului, a rezultat decesul la fața locului a conducătorului auto, a pasagerului din față de 44 de ani și rănirea gravă a pasagerului din spate de 15 ani, toți din cel de-al doilea autoturism.

Totodată a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto din primul autoturism.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală", se arată într-un comunicat al IPJ Constanţa.

×
Subiecte în articol: accident Corbu Constanța IPJ Constanța
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close