Antena 3 CNN Actualitate Impact frontal devastator între două maşini în care se aflau şapte oameni | Accident grav în satul Crasna din Vaslui

Impact frontal devastator între două maşini în care se aflau şapte oameni | Accident grav în satul Crasna din Vaslui

Accident rutier cu șase victime pe DN24, în zona satului Crasna din judeţul Vaslui. Două maşini au fost distruse după un impact frontal devastator.

de Ştefan Petrică    |    05 Mar 2023   •   12:10

O persoană a murit, iar alte cinci au fost rănite în urma unui accident produs între două mașini astăzi pe DN 24, în județul Vaslui.

Accidentul s-a produs pe DN24, în zona localității Crasna, după ce o maşină în care se afla o familie (tată, mamă şi copil), a pătruns pe contrasens şi a intrat în plin într-un autoturism în care se aflau patru persoane, printre care şi un copil de numai un an.

În urma impactului, o persoană a murit, respectiv un pasager din prima maşină.

La fața locului au intervenit o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare grea, trei ambulanțe SMURD și două ambulanțe aparținând SAJ Vaslui.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

O victimă a fost preluată de un elicopter SMURD, iar alte patru au fost transportate la spital de echipajele SMURD și SAJ. Printre victimele transportate la spital se numără şi un copil în vârstă de numai un an.

Potrivit Centrului Infotrafic, traficul în zonă este oprit.

"Detașamentele de pompieri Vaslui si Bârlad intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă (autospecială echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare), o autospecială pentru descarcerare grea, trei ambulanțe SMURD (o ambulanță tip C1 și două tip B2) la un accident rutier produs pe DN24, în zona Crasna. La intervenție se deplasează și două ambulanța aparținând SAJ Vaslui", potrivit ISU Vaslui.

"Astăzi, 05 februarie 2023, ora 10:21, Poliția Municipiului Vaslui a fost sesizată prin apel SNUAU 112, cu privire la faptul că, pe drumul național DN 24, pe raza comunei Albești, s-a produs un eveniment rutier, în urma căruia o persoană și-a pierdut viata.

Din primele cercetări efectuate se pare că, un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, ce se deplasa pe directia Crasna- Vaslui, condus de un tânăr în vârstă de 22 de ani, ar fi acroșat un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, ce se deplasa pe directia Vaslui-Crasna, condus de o femeie  în vârstă de 28 ani, domiciliată în municipiul Vaslui. 

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul unui pasager ce se afla în autoturismul ce se deplasa pe direcția Crasna-Vaslui, barbat în vârstă de 53 de ani, din municipiul Vaslui.

Totodată, în urma impactului a rezultat vătămarea corporală a 5 persoane cu vârste cuprinse între un an și 43 de ani, ce au fost transportate la o unitate medicală, pentru acordarea de îngrijiri medicale și pentru evaluare.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, urmând a fi efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier", se arată într-un comunicat al IPJ Vaslui.

×
Subiecte în articol: accident rutier DN24 Crasna Vaslui
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close