Antena 3 CNN Actualitate Accident șocant în Capitală. Șofer strivit de încărcătura unei autoutilitare. Imagini care vă pot afecta emoțional

Accident șocant în Capitală. Șofer strivit de încărcătura unei autoutilitare. Imagini care vă pot afecta emoțional

Un accident grav a avut loc în Capitală, în zona Colentina. În urma acestui accident o persoană a fost grav rănită. Cel mai probabil din cauza vitezei, un autoturism a lovit o autilitară încărcată cu scânduri. Acestea au trecut prin parbriz, rănindu-l grav pe șoferul în vârstă de 58 ani.

Accident șocant în Capitală. Șofer strivit de încărcătura unei autoutilitare. Imagini care vă pot afecta emoțional
de Gabriel Dano    |    27 Iun 2020   •   13:33

Bărbatul a avut nevoie de resuscitare la fața locului. A fost transportat apoi la spital de echipajul de ambulanță chemat să-i acorde primul ajutor.

„În jurul orei 12.10, în zona Șoseaua Colentina – Pod Europa, sensul de intrare în Mun. București, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 3 autovehicule. A fost restricționată circulația pe sensul de intrare în Mun. București.Se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea gravă a unei persoane care a fost transportata la spital. Se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier” se arată în comunicatul Poliției.

×
Subiecte în articol: accident
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close