Antena 3 CNN Actualitate Accident cumplit în Constanța. Un microbuz s-a răsturnat: doi morți și 18 răniți grav - FOTO

Accident cumplit în Constanța. Un microbuz s-a răsturnat: doi morți și 18 răniți grav - FOTO

Update: Cele două persoane prinse sub microbuzul cu călători răsturnat, miercuri dimineaţă, pe DN 38, la intrarea în Topraisar dinspre localitatea Amzacea, au murit, alte 18 persoane fiind rănite.

Accident cumplit în Constanța. Un microbuz s-a răsturnat: doi morți și 18 răniți grav - FOTO
15 Ian 2020   •   10:31

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Dobrogea", "18 persoane cu multiple traumatisme au fost preluate şi transportate la spital pentru investigaţii medicale amănunţite".

Victimele au fost transportate cu ambulanţele la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Știrea inițială: Un număr de 11 persoane au fost rănite după ce un microbuz cu călători s-a răsturnat în afara carosabilului, miercuri dimineaţă, pe DN 38, la intrarea în Topraisar dinspre localitatea Amzacea.

La faţa locului s-au deplasat opt ambulanţe şi trei autospeciale ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Dobrogea".

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), două dintre victime sunt prinse sub mijlocul de transport răsturnat.

"Din primele informaţii reiese că sunt 11 victime, din care două prinse sub microbuz. La faţa locului, în total, trimise opt ambulanţe, o autospecială de transport victime multiple, o autospecială de stingere şi autospecială de descarcerare", a transmis ISU. 

×
Subiecte în articol: Cosntanta
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close