Antena 3 CNN Actualitate Accident cumplit în stațiunea 2 Mai. Un polițist a murit în misiune, iar un jandarm a fost rănit grav

Accident cumplit în stațiunea 2 Mai. Un polițist a murit în misiune, iar un jandarm a fost rănit grav

Accident cumplit în stațiunea 2 Mai. Un polițist a murit în misiune, iar un jandarm a fost rănit grav
Sursa foto: Foto: Arhiva
27 Iul 2017   •   08:25

Un poliţist aflat în misiune şi-a pierdut viaţa noaptea trecută, într-un grav accident rutier produs în staţiunea 2 Mai, aproape de Vama Veche. Maşina în care patrula agentul, împreună cu un jandarm, s-a lovit de alt automobil.

Atât jandarmul, cât şi celălalt şofer, au fost în stare gravă, dar medicii au reuşit să-i srtabilizeze. Doi turişti, medici de profesie, au acordat primul ajutor răniţilor, până la venirea pompierilor şi a ambulanţelor.

La accident a fost solicitată şi o autospecială de descarcerare, însă nu a mai fost nevoie de intervenţia acesteia.

''În cursul acestei nopţi, în jurul orelor 23,50, am înregistrat un accident rutier în care a fost implicat un autoturism de serviciu din cadrul Biroului de poliţie Vama Veche. Accidentul s-a produs pe DN39 între localităţile 2 Mai şi Vama Veche. Din primele date se pare că conducătorul auto MAI a ieşit în drumul principal DN39 de pe un drum secundar şi a fost lovit în lateral/spate de un alt autoturism. Echipajul MAI era compus dintr-un poliţist de ordine publică, detaşat şi un jandarm din cadrul GMJ Constanţa'', potrivit IPJ. 

 

 

×
Subiecte în articol: Vama Veche
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close