Antena 3 CNN Actualitate Accident cumplit pe DN 17. Un microbuz plin cu pasageri a fost lovit de un TIR. Alte două mașini au fost avariate

Accident cumplit pe DN 17. Un microbuz plin cu pasageri a fost lovit de un TIR. Alte două mașini au fost avariate

Accident cumplit pe DN 17. Un microbuz plin cu pasageri a fost lovit de un TIR. Alte două mașini au fost avariate
Sursa foto: Foto: Agerpres
13 Mai 2016   •   08:40

Un accident cu victime multiple s-a produs vineri dimineaţă pe DN 17, la intrarea în municipiul Bistriţa, după ce un tir a lovit un microbuz, iar acesta din urmă a lovit alte două autoturisme aflate în faţa sa, scrie Agerpres.

UPDATE: O femeie de 55 ani şi-a pierdut viaţa în urma accidentului de pe DN 17.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Alexandra Vereşezan, vinovat de producerea accidentului este şoferul unui tir, în vârstă de 32 ani, din Târgu Lăpuş, care, pe fondul neatenţiei şi al neadaptării vitezei la condiţiile de carosabil umed, a lovit un microbuz aflat în faţa sa, care oprise la o trecere de pietoni.

În urma impactului, microbuzul a ricoşat în alte două autoturisme aflate în faţă, oprite de asemenea la trecere. Opt persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. În ciuda eforturilor medicilor, femeia de 55 ani nu a mai putut fi salvată. Ceilalţi răniţi au fost transportaţi cu echipajele SMURD şi ale ambulanţei la spital.

La faţa locului au fost mobilizate mai multe echipaje SMURD şi ale ambulanţei.

Traficul pe DN 17 în zona în care s-a produs accidentul a fost blocat, şoferii fiind direcţionaţi pe rute ocolitoare.

×
Subiecte în articol: Bistriţa SMURD
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close