Antena 3 CNN Actualitate Accident de muncă în Sinaia: Patru persoane rănite, după ce încărcătura unei macarale a căzut peste ele

Accident de muncă în Sinaia: Patru persoane rănite, după ce încărcătura unei macarale a căzut peste ele

Accident de muncă în Sinaia: Patru persoane rănite, după ce încărcătura unei macarale a căzut peste ele
17 Dec 2008   •   18:33

Patru persoane au ajuns la spital, după ce încărcătura unei macarale a cazut peste ele de la o înălţime de 50 de metri, în propria curte. Din primele cercetări a rezultat că macaraua a intrat în balans pierzând întreaga încărcătură.
Incidentul a avut loc în cartierul Izvor din Sinaia, pe şantierul unui bloc de locuinţe. Macaragiul a început să ridice mai mulţi baloţi cu schele metalice, însă macaraua a intrat în balans. Întreaga încărcătură a căzut peste cinci persoane aflate într-o curte invecinată.
Patru dintre cele cinci persoane aflate în curtea învecinată au fost surprinse de încărcătura macaralei. Oamenii povestesc cu groază că se pregăteau să tranşeze porcul de Crăciun şi s-au trezit cu schelele peste ei.
Cei patru răniţi au fost transportaţi la spitalele din Ploieşti, Sinaia şi Azuga, cu traumatisme abdominale şi fracturi ale membrelor.
Procurorii Parchetului Sinaia şi reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Prahova au demarat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.
Antena 3

×
Subiecte în articol: accident de munca Sinaia macara
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close