Antena 3 CNN Actualitate Accident de muncă lângă mall-ul Sun Plaza din Capitală, soldat cu un mort şi doi răniţi (VIDEO)

Accident de muncă lângă mall-ul Sun Plaza din Capitală, soldat cu un mort şi doi răniţi (VIDEO)

Accident de muncă lângă mall-ul Sun Plaza din Capitală, soldat cu un mort şi doi răniţi (VIDEO)
05 Mar 2010   •   11:29
Dacă aţi surprins imagini de la acest incident, le puteţi încărca pe site-ul Videonews.ro.




Un bărbat a murit, vineri dimineaţă, după ce a căzut în puţul unui lift pe şantierul Sun Offices, o clădire de birouri adiacentă centrului comercial Sun Plaza din Capitală. Alte două persoane au fost rănite.

Potrivit purtătorului de cuvânt SMURD, Bogdan Opriţa, în incidnet au fost implicate trei persoane. Două dintre acestea, de 23 şi 27 de ani, au fost rănite.

Cea de-a treia persoană, un bărbat de aproximativ 30 de ani, şi-a pierdut viaţa, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de medici.

Potrivit reprezentanţilor Sun Plaza, după o primă investigaţie s-a stabilit că mai mulţi muncitori au îndepărtat protecţiile de la casa liftului din clădirea de birouri şi au încercat să coboare materiale de la etajul trei al şantierului. Ei au încălcat, astfel, normele de protecţie a muncii.

"Clădirea de birouri se află încă în construcţie, nu este accesibilă publicului şi este separată de centrul comercial Sun Plaza. Reconfirmăm faptul că accidentul nu s-a petrecut în centrul comercial Sun Plaza", se arată într-un comunicat remis, vineri, agenţiei Mediafax.

Cele trei victime erau angajate la una dintre firmele care executau lucrări în centrul comercial.

La faţa locului s-au deplasat echipaje de Poliţie, precum şi inspectori de la Inspectoratul teritorial de Muncă. Aceştia vor stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest incident şi dacă angajatorii trebuie să fie sancţionaţi pentru nerespectarea normelor de protecţie a muncii.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: incident mall cazut lift
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close