Antena 3 CNN Actualitate Accident de muncă. Un tânăr de 23 de ani a fost strivit de o balastieră

Accident de muncă. Un tânăr de 23 de ani a fost strivit de o balastieră

Accident de muncă. Un tânăr de 23 de ani a fost strivit de o balastieră
28 Noi 2008   •   10:41

Un electrician în vârstă de 23 de ani din judeţul Dâmboviţa şi-a pierdut viaţa în noaptea de joi spre vineri, strivit de banda transportoare a unei balastiere pe care împrăştia sare pentru a o dezgheţa. Potrivit martorilor, tânărul a murit pe loc. ?Detaşamentul Găeşti a fost sesizat că la balastiera din comuna Vişina, sat Broşteni, o persoană este prinsă în banda transportoare de nisip. La momentul sosirii echipajului, muncitorul era prins cu mâna la capătul benzii şi a murit strivit. Intervenţia a fost îngreunată pentru că am lucrat la o înălţime de şapte metri?, a declarat plutonierul adjutant Cornel Rusescu, de la ISU Dâmboviţa.
Tragedia a avut loc în timpul programului de lucru de la balastieră, sub ochii colegilor de muncă ai electricianului. Acesta s-a urcat la o înălţime de şase metri pentru a arunca sare, dar la un moment dat a fost prins de tamburul metalic al bandei aflate în funcţiune. Pompierii militari au reuşit să scoată victima prinsă de utilaj după o intervenţie de 30 de minute, dar bărbatul era deja mort.
Inspectoratul Teritorial de Muncă Dâmboviţa a demarat o anchetă pentru a stabili dacă electricianul, T. Alin, din Ulieşti, avea în atribuţiile de serviciu efectuarea operaţiunii care i-a adus moartea.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: tanar mort Dambovita
Parteneri
Ordinea partidelor pe buletinul de vot, la alegerile europarlamentare 2024
x close