Antena 3 CNN Actualitate O basculantă a intrat în plin într-un autoturism pe DN 72, în Prahova. S-a intervenit cu elicopterul SMURD

O basculantă a intrat în plin într-un autoturism pe DN 72, în Prahova. S-a intervenit cu elicopterul SMURD

Traficul rutier este blocat în totalitate pe DN72 în Prahova, din cauza unui accident rutier grav care s-a produs la Ariceștii Rahtivani.

de Cristi Georgescu    |    01 Sep 2023   •   09:44

Grav accident vineri dimineață pe Drumul Național 72, in dreptul localitatii Aricestii Rahtivani din Prahova.

Din primele date se pare că un șofer de 60 de ani care conducea un autoturism nu acorda prioritate unei basculante care venea din sens opus, astfel că s-au ciocnit în plin.

În urma impactului mașina s-a transformat într-un morman de fiare în interiorul căruia au rămas încarcerate doua persoane.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Mai multe forțe de intervenție au ajuns la fața locului între care și un elicopter SMURD.

Din nefericire pentru șoferul autoturismului în vârstă de 60 de ani nu s-a mai putut face nimic astfel că a fost constatat decesul.

Un alt pasager de 23 de ani este încă inconștient. O altă femeie, și ea pasager în mașină în vârstă de 24 de ani, a primit îngrijiri medicale și a fost transportată de urgență la spitalul din Ploiești.

În mașină se mai afla un bărbat dar care din fericire este conștient și are leziuni minore. Traficul a fost reluat pe sensul Ploiești-Târgoviște în jurul orei 10:20.

×
Parteneri
Camerele de Gardă, pline după mesele copioase de Paşte
x close