Antena 3 CNN Actualitate Accident extrem de grav în Capitală. Doi tineri au murit, iar alţi doi sunt în stare gravă. Şoferul îşi luase carnetul abia acum trei zile

Accident extrem de grav în Capitală. Doi tineri au murit, iar alţi doi sunt în stare gravă. Şoferul îşi luase carnetul abia acum trei zile

Accident extrem de grav în Capitală. Doi tineri au murit, iar alţi doi sunt în stare gravă. Şoferul îşi luase carnetul abia acum trei zile
de O.P.    |    02 Feb 2015   •   07:02

Doi tineri au murit şi alţi doi au ajuns la spital cu răni grave după ce maşina în care se aflau s-a izbit puternic de un stâlp de iluminat din Capitală. 

Şoferul în vârstă de doar 19 ani, care avea permis de numai trei zile, conducea cu viteză şi a pierdut controlul volanului din cauza carosabilului umed.

Toate victimele aveau până în 25 de ani. Şoferul nu a păţit nimic şi e cercetat acum pentru ucidere din culpă.

Accidentul s-a produs pe şoseaua Colentina. În maşină se aflau 5 tineri. Şoferul de doar 19 ani circula cu viteză foarte mare, cu toate că îşi luase permisul de trei zile.

Cei doi tineri au murit pe loc. Alţi doi au fost transportaţi la Spitalul Floreasca, iar unul dintre ei a fost băgat urgent în operaţie.

Martorii spun că în zonă se fac de obicei curse de maşini.

Şoferul a fost dus la Institutul de Medicină Legală pentru a i se racola probe biologice. Poliţştii au deschis un dosar penal pe numele lui pentru ucidere din culpă. Dacă va fi găsit vinovat, riscă pedeapsa cu închisoarea.

×
Subiecte în articol: decese
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close