Antena 3 CNN Actualitate Accident cumplit filmat în Galaţi | Un motociclist se zbate între viaţă şi moarte, după ce un şofer i-a tăiat faţa

Accident cumplit filmat în Galaţi | Un motociclist se zbate între viaţă şi moarte, după ce un şofer i-a tăiat faţa

Un cumplit accident a fost filmat de un şofer, pe o stradă din Galaţi, seara trecută, în jurul orei 22.00. Un motociclist, care circula împreună cu alţi prieteni pe motociclete, a intrat în plin într-o maşină al cărui şofer nu s-a asigurat înainte de a vira la stânga.

Accident cumplit filmat în Galaţi | Un motociclist se zbate între viaţă şi moarte, după ce un şofer i-a tăiat faţa
Sursa foto: Facebook
de Gabi Vlad    |    07 Iul 2022   •   08:28

Accidentul s-a produs pe strada Domnească din Galaţi, acolo unde tânărul motociclist se plimba alături de alţi motociclişti.

Impactul devastator a fost surprins de o cameră montată pe bordul unui autoturism parcat în zonă. Pe imagini se poate observa cum prietenii motociclistului circulă în coloană, iar la un moment dat, şoferul unui autoturism marca Audi, care circula din sens invers, a încetinit şi a virat la stânga.

În acel moment, motociclistul a intrat în plin în maşină şi a fost aruncat aproape zece metri în aer, apoi s-a prăbuşit pe asfalt.

Tânărul a fost transportat în stare critică la spital şi se zbate între viaţă şi moarte.

Accident cumplit filmat în Galaţi cu un tânăr motociclist

"În data de 06 iulie 2022, în jurul orelor 22:00, Poliția a fost sesizată prin apel 112, cu privire la faptul că pe strada Domnească din municipiul Galați a avut loc un accident rutier.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați care au ajuns în scurt timp la fața locului au stabilit faptul că un bărbat cu vârsta de 26 ani, din municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe strada Domnească, dinspre strada radu Negru către Strada Vasile Alecsandri, la intersecția cu strada Elena Doamna, ar fi virat stânga pe aceasta, moment în care o motocicletă care era condusă de un alt bărbat cu vârsta de 36 ani și care circula din sens opus ar fi intrat în coliziune cu acesta.

În urma acestui eveniment rutier a rezultat rănirea gravă a conducătorului motocicletei, care a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf Apostol Andrei Galați, unde a rămas internat în stare comatoasă. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

S-a întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând să se stabilească cu exactitate cauzele producerii acestui accident rutier", se arată într-un comunicat al IPJ Galaţi.

×
Subiecte în articol: accident motociclist Galați
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close