Antena 3 CNN Actualitate Două copile gemene de 10 ani au rămas fără mamă, după ce femeia a intrat cu maşina într-un cap de pod, la Gorj

Două copile gemene de 10 ani au rămas fără mamă, după ce femeia a intrat cu maşina într-un cap de pod, la Gorj

Un accident rutier cumplit a avut loc în judeţul Gorj, joi după-amiază. O avocată, mamă a doi copii, a murit după ce a pierdut controlul volanului şi a lovit un cap de pod. 

Două copile gemene de 10 ani au rămas fără mamă, după ce femeia a intrat cu maşina într-un cap de pod, la Gorj
de Georgiana Adam    |    18 Iun 2021   •   10:38

Femeia de 42 de ani era în maşină cu fetiţele ei gemene, în vârstă de 10 ani, când s-a izbit cu autoturismul de un cap de pod. 

Fetiţele de 10 ani, încarcerate lângă mama moartă

Toate trei au rămas încarcerate până la venirea salvatorilor. Paramedicii au încercat să o resusciteze pe şoferiţă, însă fără succes.

Din păcate, femeia a murit, iar fetiţele au fost transportate la spital. Avocata era soţia poliţistului local care în urmă cu câteva zile a bătut un om pe stradă şi a fost suspendat din funcţie.

"În jurul orelor 16:30, ISU Gorj a fost solicitat să intervină la gestionarea unei situații de urgenţă generată de un accident rutier (un autoturism a intrat într-un cap de pod) pe raza comunei Brănești, sat Brănești. 

Copilele au fost transferate la spital

La fața locului, s-au deplasat echipaje de pompieri din cadrul Secției de Pompieri Turceni și Detașamentul de Pompieri Tg-Jiu cu 2 autospeciale de intervenție pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și echipaje din cadrul SAJ Gorj, care au constatat că este vorba de 3 victime, o femeie de 42 de ani și 2 fetițe de 10 ani", au transmis reprezentanții ISU Gorj.
 

×
Subiecte în articol: Gorj accident
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close