Antena 3 CNN Actualitate Accident cu 4 mașini, la limita dintre județele Sibiu și Vâlcea. Un şofer a intrat cu maşina pe cotrasens. Traficul este blocat

Accident cu 4 mașini, la limita dintre județele Sibiu și Vâlcea. Un şofer a intrat cu maşina pe cotrasens. Traficul este blocat

DN 7 este blocat, în urma unui accident rutier. Un şofer de 54 ani care conducea către Vâlcea a pătruns pe contrasens. Patru maşini au fost implicate, iar şase persoane primesc îngrijri medicale la faţa locului. Traficul este blocat pe ambele sensuri.

Accident cu 4 mașini, la limita dintre județele Sibiu și Vâlcea. Un şofer a intrat cu maşina pe cotrasens. Traficul este blocat
de Georgiana Adam    |    01 Aug 2021   •   15:08

Update:

ISU Sibiu a precizat că niciun rănit în accidentul produs duminică în Lazaret nu a murit, după ce anterior anunțase decesul unui bărbat.

ISU Sibiu a revenit asupra informațiilor anunțate și a precizat că nu a fost înregistrată nicio persoană decedată după accidentul din Lazaret. „Potrivit informațiilor primite de la fața locului, toate victimele sunt conștiente”, au transmis reprezentanții instituției.

Conform acestora, echipajele SMURD Sibiu au preluat pentru transportul la spital 5 persoane cu diverse traumatisme. Potrivit ultimelor date, numărul persoanelor implicate în accidentul dintre patru mașini petrecut la limita dintre județele Sibiu și Vâlcea este de nouă.

Știrea inițială:

Drumul naţional 7 este blocat, duminică după-amiază, în judeţul Vâlcea, în urma unui accident rutier în care au fost implicate patru autoturisme.

Din primele informaţii, se pare că accidentul a avut loc în apropiere de judeţul Vâlcea.

De asemenea, mai multe persoane primesc îngrijiri medicale la faţa locului.

Poliţiştii rutieri desfaşoară cercetări în vederea stabilirii cauzei producerii accidentului.

Traficul este blocat total la această oră.

ISU Sibiu intervine, duminică, cu două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic, un echipaj de descarcerare și automacaraua la limita dintre județele Sibiu și Vâlcea, în zona Lazaret, la un accident rutier produs între patru mașini.

Din primele cercetări rezultă că şoferul unui autoturism condus spre Vâlcea a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un turism condus din sens opus, pe care l-a proiectat în alt turism condus pe aceeaşi direcţie, după care a ricoşat în alt autoturism, condus tot spre Sibiu.

Bărbatul are 54 de ani şi este din judeţul Vâlcea.

Şase persoane au fost rănite, însă deocamdată nu se ştie care este starea lor.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: Valcea accident masini Sibiu Lazaret
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close