Antena 3 CNN Actualitate Accident grav pe DN13. Trei mașini au fost strivite între două tiruri. Circulaţia este oprită

Accident grav pe DN13. Trei mașini au fost strivite între două tiruri. Circulaţia este oprită

01 Iul 2016   •   18:28

O persoană a murit în urma unui accident rutier în lanţ petrecut vineri după-amiază pe DN13, la intrarea în localitatea Feldioara dinspre Braşov, când trei autoturisme au fost prinse şi strivite între două tiruri, scrie Agerpres.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, Ciprian Sfreja, în accident sunt implicate trei autoturisme şi două tiruri. Deocamdată nu se cunoaşte cu exactitate numărul victimelor, cele trei autoturisme fiind complet strivite.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov, comisarul şef Liviu Naghi, a precizat pentru Agerpres că unul dintre tiruri stătea la semafor, iar în spatele acestuia erau autoturismele care au fost lovite de un alt tir care venea din spate. Autoturismele au fost strivite între cele două tiruri.

Dintr-un autoturism a fost descarcerată o persoană care a murit ulterior. Echipajele de descarcerare ale ISU lucrează în continuare pentru a vedea dacă mai sunt persoane prinse în maşinile strivite. La faţa locului se află trei echipaje SMURD, trei echipaje de descarcerare şi o autospecială cu apă şi spumă. Circulaţia pe DN13 este oprită.

×
Subiecte în articol: accident
Parteneri
Ce faci când expiră cardul de sănătate? Valabilitatea lui a fost prelungită în pandemie
x close