Antena 3 CNN Actualitate Accident grav în Dolj. Trei tineri din Craiova au murit

Accident grav în Dolj. Trei tineri din Craiova au murit

Accident grav în Dolj. Trei tineri din Craiova au murit
20 Apr 2016   •   12:13

Trei tineri din Craiova cu vârste cuprinse între 21 şi 33 de ani au decedat, iar un copil de trei ani a suferit leziuni uşoare în urma unui accident rutier care a avut loc miercuri dimineaţa în localitatea doljeană Branişte. 

Potrivit IPJ Dolj, accidentul a avut loc pe DN 56, la intrarea în localitatea Branişte. Din primele cercetări s-a stabilit că un bărbat de 33 de ani din Craiova conducea un autoturism din direcţia Calafat către Craiova şi din cauza vitezei excesive şi a carosabilului umed a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. 

În urma accidentului conducătorul auto şi verişorul lui de 23 de ani au decedat pe loc. O tânără de 21 de ani din Craiova a fost transportată în stare gravă la spital unde a decedat, iar un copil de 3 ani a suferit leziuni uşoare, fiind transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă pentru acordarea de îngrijiri medicale. 

Oamenii legii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: accident Dolj Craiova tineri morti
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close