Antena 3 CNN Actualitate Accident grav în Constanţa: Doi tineri au murit într-un accident rutier produs de un şofer care fugea de Poliţie

Accident grav în Constanţa: Doi tineri au murit într-un accident rutier produs de un şofer care fugea de Poliţie

Accident grav în Constanţa: Doi tineri au murit într-un accident rutier produs de un şofer care fugea de Poliţie
de S.T.    |    10 Iul 2012   •   11:32

Tragedie, azi-noapte, pe un drum judeţean, în apropierea localităţii constănţene Nisipari. Doi tineri au murit, iar trei au fost răniţi, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat şi apoi a dărâmat zece metri de gard din beton armat.

Se pare că şoferul avea permisul de conducere suspendat din luna mai a acestui an şi a încercat să scape de urmărirea poliţiştilor.

Din cauza vitezei excesive, acesta a pierdut controlul direcţiei, iar maşina s-a izbit de gardul de beton al unei ferme.

În urma impactului, doi dintre cei trei tineri aflaţi pe bancheta din spate a autoturismului au murit pe loc, în timp ce al treilea a fost rănit grav, fiind transportat în comă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Şoferul este cercetat pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, ambele în formă agravantă, şi conducerea fără drept a unui autoturism.


×
Subiecte în articol: accident rutier morti tragedie
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close