Antena 3 CNN Actualitate Accident grav în Târgu Jiu. 17 persoane au fost rănite

Accident grav în Târgu Jiu. 17 persoane au fost rănite

Accident grav în Târgu Jiu. 17 persoane au fost rănite
Sursa foto: Foto: INTACT Images
04 Noi 2012   •   14:31

Accident grav în Târgu Jiu. Un microbuz a fost lovit de o maşină. Iniţial s-a spus că 12 persoane au fost rănite. Mai multe ambulanţe şi o autospecială de descarcerare sunt la faţa locului

Conform cifrelor oficiale date de autorităţi, 17 persoane au fost rănite, din care una se află în stare gravă. De asemenea, trei copii se află printre cei răniţi.


În accidentul de circulaţie au fost implicate un microbuz şi alte două autoturisme.
   
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj, Cătălin Bejancu, nu a fost nevoie de descarcerare, iar victimele au fost transportate cu mai multe ambulanţe la spital.
   
Poliţiştii au ajuns la faţa locului şi au început verificările pentru a stabili cauzele accidentului.
   
'Este vorba de un microbuz care transporta persoane. Accidentul a avut loc pe Calea Bucureşti. Microbuzul a fost implicat într-un accident cu alte două maşini. Victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu', a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, George Neagoe.
   
Conform primelor informaţii de la poliţiştii de la faţa locului cauza accidentului este neacordarea de prioritate, un autoturism Skoda Fabia intrând în plin în microbuzul care se deplasa regulamentar, în urma impactului dintre cele două vehicule fiind avariat şi un alt autoturism.

×
Subiecte în articol: accident raniti victime microbuz
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close