Antena 3 CNN Actualitate Accident grav pe Autostrada Soarelui. Şase oameni au fost răniţi. Printre victime se află trei copii

Accident grav pe Autostrada Soarelui. Şase oameni au fost răniţi. Printre victime se află trei copii

Accident grav pe Autostrada Soarelui. Şase oameni au fost răniţi. Printre victime se află trei copii
Sursa foto: Foto: Intact Images
15 Iul 2013   •   22:20
Şase persoane, între care trei copii, au fost rănite într-un accident rutier care a avut loc, luni seară, pe varianta de ocolire a municipiului Constanţa (autostrada A4), între Constanţa şi Ovidiu. Accidentul s-a produs din cauza unui şofer care a făcut o manevră neregulamentară de întoarcere, informează Mediafax.

Traficul rutier a fost deviat prin Constanţa timp de aproape jumătate de oră.

Accidentul a avut loc în jurul orei 19.15, la kilometrul 9 al autostrăzii A4, între intersecţia cu A2 şi DN 2A. Şoferul unui autoturism Logan care se deplasa dinspre Constanţa spre Ovidiu a efectuat o manevră neregulamentară de întoarcere printre balizele ce despart sensurile de mers şi a fost lovit de un autoturism Audi, care circula regulamentar.

În urma impactului şase persoane, trei adulţi şi trei copii, au fost rănite.

La locul accidentului au ajuns şase ambulanţe şi un echipaj de descarcerare al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea" al judeţului Constanţa.

Cei şase răniţi au fost transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru investigaţii medicale. Trei dintre aceştia, între care şi un copil, toţi ocupanţi ai autoturismului Logan, au suferit răni mai grave.

Şoferul care a provocat accidentul rutier este plutonier în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa şi se afla în afara orelor de program.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close